Over ons

Ik Janneke kwam in aanraking met Mighty Matcha en waren meteen verkocht. Het voelde goed en smaakte gezond en we merkten al gauw dat we er een positieve energieboost van kregen. En dat delen we graag met jou!!

 

Onze Missie

Iedereen goed in zijn vel!!

Onze levens staan tegenwoordig zowel fysiek als mentaal onder een enorme druk. We leven als topsporters met drukke banen en we stellen hoge eisen aan onszelf. Het gif in onze voeding en omgeving vergroten de belasting op ons systeem. We voelen ons genoodzaakt om bewuster te leven en kiezen voor een gezondere levensstijl. Alleen gezonde voeding is vaak niet genoeg.

Wij drinken groene thee om de gezondheidsvoordelen die het ons biedt.
Het zou een enorme ondersteuning zijn en een zelf genezend vermogen hebben. De kwaliteitsverschillen zijn echter enorm en als je bewust kiest, kies je ook voor de beste kwaliteit om zo het meest te profiteren van de enorme voordelen.

Wij kwamen in aanraking met Mighty Matcha, een natuurlijke, biologische matcha poeder zonder enige toevoeging. Het resultaat is een groene thee poeder met de hoogste kwaliteit.


Wij willen dit graag met zoveel mogelijk mensen delen en jullie laten meegenieten van deze enorme voordelen.

Mighty Matcha, een thee waarvoor liefhebbers graag in de rij zullen staan!

Onze visie

Matcha poeder is lang onbekend geweest in onze westerse wereld. In Azië en Amerika profiteert de bevolking al vele eeuwen van dit magische poeder. Zij zijn zich enorm bewust van de geneeskrachtige werking en de positieve effecten op lichaam en geest. In deze hectische tijden is een ondersteuning met zoveel positieve voordelen enorm welkom.
Een bewuster mens gaat bewuster met zijn medemens en omgeving om.

Wij willen de bewuste mens graag een hoogwaardig product aanbieden waardoor men optimaal van de voordelen kan genieten.

Wij zien een toekomst met een steeds bewustere mens die zal gaan voor kwaliteit van het leven en het voedsel wat hij tot zich neemt.  Hierin past ons product, Mighty Matcha!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren